Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ یکشنبه شب از مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ و در قاره اروپا، ۹ دیدار دیگر برگزار شد تا پرونده هفته دوم بسته شود.

از گروه B، تیم ملی سوئد که با بازگشت دوباره «زلاتان ابراهیموویچ» جان تازه‌ای گرفته است در دیدار خارج از خانه مقابل کوزوو به برتری سه بر صفر دست یافت و ۶ امتیازی شد و صدرنشین باقی ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گروه تیم اسپانیا با چهار امتیاز در رتبه دوم است.

در این دیدار، «آگوستینسن»، «ایساک» و «سباستین لارسن» برای سوئد موفق به گلزنی شدند.

از گروه C، تیم ملی ایتالیا که پس از غیبت در جام جهانی ۲۰۱۸ عزم خود را برای حضور دوباره در بزرگترین رویداد فوتبال جهان جزم کرده است در شهر صوفیه برابر بلغارستان به پیروزی ارزشمند دو بر صفر دست یافت.

«آندره‌آ بلوتی» در دقیقه ۴۳ از روی نقطه پنالتی و «لوکاتلی» در دقیقه ۸۴ گلزنی کردند تا تیم تحت هدایت «روبرتو مانچینی» ۶ امتیازی شده و صدرنشین باقی بماند. در این گروه، سوئیس با همین تعداد امتیاز و تفاضل کمتر در رتبه دوم قرار دارد.

در دیگر دیدار مهم و از گروه J، تیم پرافتخار آلمان در شهر بخارست با تنها گل «سرگئی گنابری» مقابل رومانی به بُرد مهم یک بر صفر رسید و ۶ امتیازی شد.

در این گروه، آلمان و ارمنستان با ۶ امتیاز و بر حساب تفاضل گل در رتبه‌های اول و دوم هستند.

نتایج دیدارها بدین شرح است

گروه B

کوزوو صفر - سوئد ۳

گروه C

بلغارستان صفر - ایتالیا ۲

سوئیس یک - لیتوانی صفر

گروه D

اوکراین یک - فنلاند یک

گروه F

اتریش ۳ - جزایرفارو یک

گروه I

سن‌مارینو صفر - مجارستان ۳

لهستان ۳ - آندورا صفر

گروه J

مقدونیه ۵ - لیختن‌اشتاین صفر

رومانی صفر - آلمان یک

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • تداوم خیزش جهانی ضداسرائیل / حمایت میلانی‌ها از فلسطین در هوای بارانی
  • تداوم خیزش جهانی ضداسرائیل/ حمایت میلانی‌ها ازفلسطین درهوای بارانی
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • تداوم خیزش جهانی ضداسرائیل/حمایت میلانی‌ها ازفلسطین درهوای بارانی
  • فرار نساجی از منطقه سقوط/ دربی کرمان برنده نداشت
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • جدایی ستاره کوبایی - لهستانی از پروجا ایتالیا
  • دیدار ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستان با مقام معظم رهبر/معلم استوار ترین مربی برای انسان ها است